Prima pagină > Politice > Vilosu’

Vilosu’

Fix in ziua in care spera si Base’ sa-i iasa o lovitura de imagine, o poza cu Nastase-n zeghe sau macar cu catuse la maini, i-au tras-o Ponta si cu Antonescu pe sistem stereo. Atunci cind Cezar Preda, unul din tembelii pe post de portavoce a PD-ului, il caracteriza pe Antonescu ca fiind „discret ca o ranga”, habar n-avea ce va sa vina. Lovitura de imagine care a incasat-o ieri Baselu’ l-a facut sa se dea la fund vreo doua ore, disparitie similara cu aia din Ianuarie cind cu Piata Universitatii. Dupa care, la reaparitie, n-a scos un cuvint despre subiectul zilei, decit sa zica „nu-i pa numele meu”.

Cronologic vorbind, Base a incercat din rasputeri sa ofere imaginea lui Nastase in catuse. Nu i-a iesit si asta cred ca l-a afectat psihic rau. Nu i-a iesit nici in seara arestarii cind a chemat toti ziaristii pe care ii putea el gasi, si, la naiba, s-a-mpuscat Nastase. Dupa aia a fortat mana IML-ului, si l-a scos de la Floreasca inainte de expertiza. Dar, ce sa vezi? Nastase era pe targa, dar cu mainile libere, capul sus si privirea demna… Nu-i nimic, a mai incercat odata ieri, cind judecatoria l-a adus de la Jilava ca sa-l anunte ca ii accepta cererea de renuntare a cazului. Si ce sa vezi, frate? Nici acum nu era Nastase in catuse. Pe linga faptul ca le-a dat basistilor niste rahat sa mestece, presupun ca, in curind, il ia pe El Comandante cu fierea, daca il mai vede pe Nastase fara catuse. Si, la cum s-au derulat lucrurile pina acum, nu cred ca se va intimpla prea curind sa apara imaginea dorita de Basel.

Daca n-a iesit asta, a incercat-o p-a doua ieri. STENOGRAMELE!!!!!! Lasind la o parte absurdul faptului ca o asemenea discutie nu poate fi retinuta pe stenograme, lasind la o parte faptul ca in PNL nu exista cultura stenogramelor, continutul este vax albina… Deci si interceptari sa fie, si reale sa fie, si tot e degeaba, pentru ca nu exista nici un fel de informatie compromitatoare in ele. Se cam vede ca i-au taiat de la butoane.

Si n-a apucat Baselu’ sa se bucure un pic, pentru ca ieri, Ponta a obtinut permisiunea de la Antonescu si-a bagat jurnalistii in Vila Dante. Vila ce si-o pregatea tovarasul Basescu pentru pensionare, ba chiar, s-a aratat ca avea deja un mare apetit pentru piscina acestei vile, el stind acum, gard in gard cu ea. Milionul de Euro bagat din bani publici in ultimii trei ani, cind se taiau salarii si pensii si cind crestea TVA-ul o sa ii iasa pe nas lui Base. Sa crezi ca viloaca aia a fost renovata de Boc pentru nu stiu cine altcineva, trebuie sa fii chiar batut in cap in cel mai rau mod.

Nici nu mai conteaza ca alaltaieri au saltat un fost director ANAF, de la care au scos 600.000 de Euro CASH. Nici nu mai conteaza ca azi, Daniel Chitoiu, a decuplat Energy Holding de la banii statului, si cit de bizar e cum fluxul banilor ajunge la EVZ, B1 si pe la Realitatea. Aproape ca nu mai conteaza nimic din toate astea. Ieri, prin imaginea presedintelui Basescu, a trecut trenul, dupa care a dat inapoi si a mai trecut odata. Tovarasul Basescu a fost atins, fix unde doare mai tare. La capitolul casa. S-a amintit si cum a cerut tovarasul si resedinta cea mai opulenta a lui Ceausescu, ca resedinta de serviciu, faimoasa deja Vila Lac 3 unde se tot intilnea, evident complet constitutional, cu conducerea PD-ului, s-a amintit si cum, vara de vara, tovarasul Basescu se foloseste de vila lui Ceausescu de la Neptun, s-a aminit si de complexul Foisor din Sinaia si cite si mai cite. Este cit se poate de clar, de azi incolo, sper ca pentru toata lumea, ca Basescu Traian, n-a incetat niciodata sa fie un „tovaras” si ca nu ii poate fi atribuita in nici un caz calitatea de domn.

Reclame
Categorii:Politice Etichete:,
  1. iulie 26, 2012 la 9:57 am

    Una peste alta, mie imi pare ca lui Nastase ii prieste puscaria! Ai observat ca era mai suplu? Cred ca ar fi necesar sa urmeze mai multi dieta asta minune…

    • iulie 26, 2012 la 10:02 am

      Tu spui suplu, altii zic „slabit”. Una peste alta, mie mi s-a parut ca arata ok.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: