Prima pagină > Politice > Ulosch Spataru’ de Hotnews.ro

Ulosch Spataru’ de Hotnews.ro

Iata-l fratilor! E el! Idolul pupinbasistilor de pe facebook care se extaziaza la fiecare status al lui si ne umplu wallurile cu share-urile lor amintind de vremea buna a campaniei lui Nicusor Dan. Omul e pe geagichi, este „za shit of za shit”, cel mai smecher jurnalist „da dreapta” de pe fata pamintului si din Republica Basista Romania. Ce-mi aterizeaza pe wall azi de la un jucator basist fix de la Bruxelles? Iata:

20120723-191938.jpg

Nu stiu daca sesizeaza cineva absurdul descris de bravul jurnalist. Dar, conform spuselor lui, presedintele suspendat Basescu, i-a facut azi o vizita impromptu. A venit, frate, si-a intrat peste el in birou ca-i era dor de putin „wisdom” marca Mixich. Care poate sa creada ca presedintele tarii, fie el si suspendat, intra intr-un birou sa dea interviu fara sa faca in prealabil o programare in acest sens???? Mi se filfie de agenda jurnalistului Mixich, dar in agenda presedintelui nu poate exista o asemenea miscare.

Deci, dragi pupinbasisti, faceti o mica pauza de la a-i linge balele lui Mixich, atit cit sa va dati seama ca marele deontolog jurnalist nu se poate abtine sa minta nici macar pe ceva atit de minor, doar ca sa se scoata el mai smecher. Dar, in rest, sunt sigur ca el e „strong” pe capitolul deontologie si n-ar spune o minciuna in vreun subiect din asta jurnalistic.

Reclame
Categorii:Politice Etichete:,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: