Prima pagină > Politice > Basescu la butoane!!!!!!!

Basescu la butoane!!!!!!!

20120720-013809.jpg

Fabulosul telefon de la STS, sau telefoane ca am inteles ca-s doua…

Ieri, comisia de aparare a Senatului l-a audiat pe seful STS in legatura cu existenta la sediul de campanie a lui Basescu. Comisia a stabilit ca telefonul este azi la sediul lui Basescu ilegal si i-au facut referat generalului Opris pentru sedinta CSAT.

De ce e ilegal? Pentru ca sunt vreo noua institutii care se pot bucura de servicii de telefonie speciala. Geme netul de ele, le gasiti si singuri. Asta conform legii. Tot conform legii, persoanele fizice nu au dreptul la asa ceva. Basescu, si sediul lui de campanie, sunt persoane fizice.

Dar hai sa vedem firul evenimentelor. Senatorul PD din comisia de aparare a facut opinie separata si s-a pronuntat ca, in opinia lui, telefoanele s-au instalat legal. Cum prezinta el firul evenimentelor: Basescu, dupa suspendare,dar inainte de predarea catre presedintele interimar, a cerut STS-ului instalarea telefoanelor. Drept avea sa faca asta. Era inca presedinte. Doar ca instalarea efectiva am inteles ca s-a facut dupa ce a predat interimatul, deci cind era deja suspendat. Aici apare o problema.

Ce-a zis STS-ul despre asta? Purtatorul de cuvint declara, cind a aparut scandalul, ca STS a informat administratia prezidentiala despre cerere. Cum dracu’ sa nu fi informat administratia daca era cererea venita fix de la administratie? Deci oameni sunt acoperiti, administratia a cerut, deci ei au informat. Totul petrecindu-se, insa, INAINTE de predarea interimatului!!! Daca pe nenea ala reporter nu-l minca in fund sa-l intrebe pe Crin in timpul conferintei, trecea 29 iulie si nu se mai sesiza nici dracu.

Pasul doi: sedinta CSAT. E propusa demiterea generalului Giumbix, asta. In CSAT hotaririle se iau prin consens. Citi se opun demiterii? Unul. Un om. Consilierul prezidential al lui Basescu, venit special din concediu. Melescanu, Maior, restul membrilor se pronunta pentru demitere, nenea asta, Iulian Fotea, a fost impotriva.

Ce declara Basescu de la volan, seara? „Suntem in fata unei lovituri de stat in derulare. Acum, paiata de la cotroceni” (apropo, nu se gaseste cineva sa-i futa-n gura un croseu de microfon cind mai jigneste in halul asta???) „a incercat schimbarea sefiilor serviciilor de securitate” (pam, pam, nu se poate abtine Basescu sa mai manipuleze un pic. Care servicii, frate??? Era vorba de unul! De STS! Sefii de la SIE si SRI s-au pronuntat PENTRU schimbarea lui Opris! Care lovitura de stat, minca-t-as?! Singurii doi oameni care s-au opus au fost, unul din ei senator PD, celalalt consilierul lui Traian Basescu. Doi oameni. Super!

Cit de abjecta e clica PD-ista???? Cit?! Ce limita au oamenii astia? Au vreo limita?!

Care e miza cu telefonul? Pai, atita doar ca accesul la networkul STS ii da acces lui Basescu la procesul de centralizare a voturilor. Doar acu’ in 2009, cind s-a ales Base cite suspiciuni au fost si cit de la limita s-a ales. Si cum iesea Videanu din 5 in 5 minute sa ne spuna cite voturi s-au mai numarat…

„Avem un serviciu secret implicat in procesul de numarare si de centralizare al voturilor. Si ce aflam? Acel serviciu are o relatie in campanie cu principalul candidat!” – Radu Tudor. Mai elocvent de atit nu cred ca poate fi exprimata situatia.

Reclame
Categorii:Politice
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: