Prima pagină > Politice > Lectie gratis de manipulare (bonus)

Lectie gratis de manipulare (bonus)

Cum umblam eu pe net asa, linistit, incercind sa string material pentru un alt articol, dau peste urmatoarea stire in bara, pe b1.ro (stiu, stiu ca n-am ce sa caut pe acolo, dar deh, lucram cu materialul clientului).

Am ramas putin blocat. Titlul e excelent formulat. Te si apuca o revolta asa viscerala. Adica, cum, fratica ? Ce e asta handicapat ? N-a putut sa invete si el o limba straina ? Si vinzatoarea de la taraba rupe doua-trei cuvinte in engleza. Si eu, si mama ! Cum vrea agariciul asta sa se faca presedinte daca nici macar atita n-a fost in stare sa-nvete ??

Si totusi, eu tineam minte ca Antonescu vorbeste franceza. Ba chiar avusesem prilejul trei minute mai devreme sa confirm acest lucru prin articolul http://www.libertatea.ro/detalii/articol/referendum-suspendare-basescu-crin-antonescu-profesor-istorie-403597.html din Libertatea via Mediafax. Personal, nu cred ca te apuci si predai franceza daca nu stii sa vorbesti franceza. Poate ar trebui sa informam UE ca noi, aici, consideram franceza ca limba materna. S-or mai imbuna si aia din Le Figaro ca prea ne-au tras-o la fundul gol saptamina asta.

Reclame
Categorii:Politice Etichete:, ,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: