Prima pagină > Politice > Doua stiri…

Doua stiri…

Mi-au atras atentia azi, urmatoarele doua stiri pe mediafax:

20120710-133414.jpg

Prima e aici si a doua e aici.

Prima stire reprezinta extrem de fidel felul in care a inteles PD-ul sa comunice in toti anii astia.  „CCR-ul zice ca e neagra, deci nu e cum zice USL-ul c-ar fi alba. Deci nu e alba. Deci e ROSIE, cum am spus noi mereu!” Toti aia de pedalau in sus si in jos cu lovitura de stat facuta ca sa-l dea jos pe Base, sa-l dea jos pe Blaga, s-o dea jos pe Anastase. In fond asta e lovitura de stat, ea se duce mai mereu impotriva unor persoane aflate in posturi de conducere, mai rar se duce impotriva unor institutii.  De altfel ceea ce s-a intimplat cu legea CCR nu are nici o legatura cu „constitutionalitatea”.  Mai pe scurt, parlamentul (nu constitutia) i-a dat niste drepturi in plus CCR-ului, in 2010, si azi a vrut sa le retraga. Si tare prost trebuie sa fii ca odata ce te-ai obisnuit cu cascaval sa mergi la mamaliga inapoi. Nu-i nimic, putem pune ramasag cita campanie isi va face PD-ul din decizia asta. Un singur lucru trebuie tinut minte din toata tarasenia: „E negru deci nu e alb. Deci nu e alb, e rosu!

A doua stire se invirte oarecum in alte sfere. Citind-o nu am putut sa nu-mi pun intrebarea „Cine si mai ales ce i-a spus lui Elmar Brock?” In conditiile in care intervievatorul DW parea extrem de impaciutor si obiectiv, domnul Brock tinea sa reitereze niste ingrijorari despre constitutionalitatea lucrurilor care se intimpla in Romania. Omul e Europarlamentar, chiar daca admitem ca are un program de lucru relaxat, nu-l vad sapind singur pe net, pe hotnews, pe mediafax, si facind copy-paste in Google Translate ca sa fie el la curent cu situatia politica dintr-o asemenea tara ca Romania. Cineva trebuie ca l-a informat cumva. De ce si cu ce interes? Cit stim noi din politica interna a Greciei sau a Bulgariei? Cit stie madam Macovei (ca sa luam tot un europarlamentar) din politica interna a Greciei sau a Bulgariei? Si, al doilea prag de trecut, sa presupunem ca ne intereseaza politica interna a Greciei sau a Bulgariei, cum facem sa ne informam daca nu avem o sursa in interior care sa ne dea informatii?

Reclame
Categorii:Politice Etichete:, ,
 1. iulie 10, 2012 la 7:54 pm

  Fetisul tau cu sursele loveste din nou! Ce sursa a avut Elmar Brock? ce sursa are Monica Macovei? ce surse avem noi?

  Raspunsul este simplu: Elmar Brock, Monica Macovei (si chiar si unii dintre noi) sunt posesori de creier – un organ capabil de rationamente si deductii – si sunt obisnuiti sa-l si foloseasca, nu sa se bazeze „pe surse de incredere” 😉

  • iulie 10, 2012 la 9:00 pm

   Laza, problema e alta. Ce il fute grija pe Brock despre Romania? Chiar azi. Si atunci cind erau legi trecute in camera deputatilor fraudulos a dormit pe el. Si daca acelasi creier pe care il arogi madamai Macovei, ti-l arogi si tie, inseamna ca ne-am cunoscut degeaba. Pentru ca omul pe care l-am cunoscut eu, nu are ce cauta in aceeasi categorie cu madam Macovei.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: