Prima pagină > Politice > Pentru votantii lui Remus Cernea

Pentru votantii lui Remus Cernea

Cunosc, personal, cel putin doi oameni care, la alegerile trecute prezidentiale, l-au votat cu seriozitate pe Remus Cernea. Atentie, nu a fost un vot la misto, ci unul asumat, dat cu seriozitate candidatului care, simteau ei, ii reprezinta cel mai bine, indiferent de sansele avute de acesta de a intra in turul II. Nu stiu citi altii din cei 60539 de votanti ai lui Cernea i-au acordat votul la fel de „pe bune”, dar acest articol se adreseaza in principal lor.

Acuma ca idolul vostru de-odinioara s-a dat cu PSD-ul, o sa votati domniile voastre USL-ul la toamna? Sau acum sunteti deziluzionati de caracterul omului care odata v-a reprezentat atit ca ii dadeati cea mai inalta functie din stat si care azi nu va mai reprezinta, desi House o spune cel mai bine cind spune ca people don’t change. Cum e, prieteni ? Veniti in barca USL? Sau glisati linistit si fara urma de remuscare catre domnu’ Nicusor Dan, candidatul anti-sistem de azi? Si daca alegeti varianta asta din urma, pot sa va intreb de acuma dupa Nicusor Dan, cine vine?

Tineti minte asta iarna contributiile fiecaruia din cei doi la Piata Universitatii? Cernea a participat la mitingul USL din 19 mai la care a fost si subsemnatul. L-am auzit, chiar, dind din gura la tribuna. Unde era Nicusor Dan? Nicusor dadea interviuri citeva zile dupa aia zicind: Mitingul organziat de USL crează confuzie şi nu era nevoie de aşa ceva. În Piaţa Universităţii şi în celelalte oraşe abia acum se cristaliează un set de măsuri. Se crează o confuzie cu programul partidelor ceea ce nu e benefic. De acum două seri în Piaţa Universităţii au fost mesaje împotriva PDl-ului, dar şi a USL-ului. Oamenii simpli din Piaţa Universităţii sunt dincolo de partide. După acest miting, mesajele împotriva USL-ului se vor înmulţi împotriva USL-ului împreună cu PDL-ul, bineînţeles. (iete si sursa: http://www.ziarulring.ro/stiri/37284/nicusor-dan-oamenii-simpli-din-piata-universitatii-sunt-dincolo-de-partide)

Omul cu siguranta nu era in piata cind au ajuns cei de la Arcul de Triumf, pentru ca atunci nu era absolut nici o confuzie, iar oamenii din Piata Universitatii i-au primit cu aplauze pe USL-isti si au strigat si cintat, impreuna, mai departe JOS BASESCU, JOS GUVERNUL si ANTICIPATE.

Dar divagam prea mult. Cum ramine, prieteni? Acum ca Cernea e cu semnatura de-al USL-ului, veniti si voi? Sau cautati un nou „cavaler alb” care sa va deziluzioneze?

Reclame
Categorii:Politice Etichete:
 1. Ion_I
  mai 26, 2012 la 11:20 pm

  Asadar acest Remus Cernea s-a dovedit un ipocrit si un mincinos – corect. Asta nu inseamna ca cei care l-au votat stiau acest lucru atunci, ei au votat MESAJUL lui de atunci.

  E ca si cum te-ai duce la gara sa iei trenul de Londra si la fata locului afli ca trenul nu mai pleaca la Londra, ci la Moscova. Te mai urci totusi in tren ?

  • mai 27, 2012 la 2:33 am

   Deci un om ca Cernea (asa ipocrit si mincinos cum il faci) i-a pacalit pe votantii sai, da? A putut sa-i pacaleasca, deci. Ce te face sa crezi ca urmatorul candidat anti-sistem, ma refer aici in special la mult iubitul web-ului Nicusor Dan, nu e la fel de ipocrit si mincinos ca Cernea? Unde mai pui ca la Cernea se simtea ca-i independent si n-are bani de cheltuiala, iar Nicusor Dan, desi e bugetar, arunca cu zecile de mii de Euro.
   Ca sa-ti reiau si metafora ta, pe care o gasesc un pic inexacta: ai cumparat un bilet de tren spre Londra si afli ca trenul se duce spre Moscova. Normal ca nu te urci in tren. Dar vine la tineun tip,la fe lca primul ce ti-a vindut bilet, si zice: „sefu’, trenu’ meu merge la Londra, sefu’. Cumpara un bilet si de la mine.”
   Ce faci? Mai dai banii odata?

 2. salahhe
  august 14, 2012 la 6:05 pm

  Fiind unul din cei care si-au dorit luxul sa poata vota cu Cernea, nu vad nimic in aderarea sa la PSD care sa ma faca sa imi fi parut rau ca l-am votat.

  • august 14, 2012 la 6:07 pm

   E bine de stiut ca nu chiar toti votantii lui Cernea s-au spalat pe maini asa de usor 🙂

 3. Toma
  octombrie 13, 2012 la 10:10 am

  Cernea are un caracter foarte ipocrit si jegos.Cine l-a cunoscut personal pe nespalatul asta stie ce zic

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: