Prima pagină > Politice > Salut revenirea PD-ului

Salut revenirea PD-ului

Nu, nu e o greseala de tipar. Imediat ce au fost evacuati de la putere, activistii portocalii au inceput sa bage iar capul pe usa antenelor, asta chiar daca e „o televiziune malefica facuta sa serveasca interesele lui Voiculescu la care nu se uita decit o mina de oameni si aia spalati pe creier”. Si ce alta ilustrare mai apta a ipocriziei decit aceste specimene?

Scoaterea din context, raspunsul fara continut, atacul constant asupra pozitiei adversarului sunt „arme” obisnuite in arsenalul oricarui politician; m-am lamurit de asta urmarind dezbateri politice din tari mai „civilizate” ca a noastra cum ar fi Australia sau SUA. Dar PD-istii sunt la cu totul alt nivel fata de restul politicienilor. Nu exista specimen mai apt sa se comporte ca un manglitor ordinar, ca un borfas care-ti intoarce potofelul in fata ta dupa care se da victima c-ai fi vrut sa-l furi. Cum e posibil sa-l acuzi pe Ponta ca da doar opt la suta inapoi bugetarilor acum in iunie si sa sustii ca tu le-ai fi dat 15? Cum e posibil sa acuzi guvernul Ponta ca nu vrea sa dea inapoi banii taiati abuziv de guvernarile portocalii de dupa 2009, cind in prima zi de guvernare a transat toate problemele de restituire. E adevarat ca banii nu vin inapoi de maine, dar macar exista pus la punct un plan de reintregire a salariilor si de restituire a CAS-ului, si asta a fost facuta in ZIUA 1 de guvernare. Cum poti sa acuzi toate astea in conditiile in care tu ai sustinut doua guverne care nu au facut altceva decit sa ia din orice sursa posibila, iar ultimul guvern a taraganat chestiunea maririi salariilor timp de 78 de zile, de la investitura si pina la demitere, iar problema pensiilor impozitate abuziv a ignorat-o cu desavirsire?

Cum toate astea? E simplu, trebuie sa ai carnet de PD-ist, si merge.

Dar poate cea mai mare insulta o reprezinta acuzele de inconsecventa. Cum poti sa acuzi asa ceva cind toata epoca PD este definita de inconsecventa. Basescu iesea in 2009 din criza in fiecare luna si a dracului recesiune s-a incapatinat sa persiste pina in 2011, pe urma a anuntat ca nu taie pensii si salarii si nu mareste TVA, dupa aia a taiat si pensii si salarii ca sa nu mareasca TVA, dupa aia a marit si TVA-ul, ba nu-si dadea demisia Boc, ba era stabilita de luni de zile rocada Boc-Ungureanu, ba l-a scos Basescu in ultima clipa pe Ungureanu din mineca, pentru ca l-ar fi refuzat Ponta… E ca si cum un violator acuza un om oarcare de hartuire sexuala, iar atunci cind i-se aduce aminte propriul istoric, clameaza ca n-a fost viol, doar a vrut sa verifice daca fata-i virgina, dupa care nu i-a mai dat curva drumul pina n-a terminat treaba.

Cum poti sa ai o mina calma in fata unei asemenea sfidari? Demult am sustinut ca un singur om a stiut sa trateze PDistii asa cum merita. Si asta a fost Ciutacu cind l-a amenintat pe Hoara ca il ia la palme daca continua cu potlogariile. Jigodiile astea nu merita sa fie in politica, nu merita nici macar votul nevestelor lor, dar cred ca e un lucru bun ca s-au intors la TV. Ne aduc noua, celor care vroiam pina ieri sa votam USL, de ce ciuma trebuie sa pazim tara, si pe noi insine, la urma urmei.

Reclame
Categorii:Politice Etichete:,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: