Prima pagină > Diverse > Exit, Stage Left

Exit, Stage Left

Am aflat zilele astea ca in urma cu maxim citeva saptamini Nautica, magazin retail de haine, parfumuri si alte accesorii a iesit de pe piata romaneasca odata cu inchiderea ultimului magazin aflat in Outlet Centerul de la iesirea pe A1. Retailerul este unul dintre marii producatori de haine din SUA si o duce destul de bine acolo, chiar daca si americanii sunt in criza. Publicul tinta il reprezinta cei din patura cu venituri medii si mari ai clasei de mijloc. Este un public care a fost subtiiat extrem de mult in ultimii trei ani de guvernare portocalie.

Tin minte magazine Nautica in locuri ca Mall Vitan, City Mall, Plaza Romania, Baneasa Shopping City si pe Magheru, datind unele de mai bine de 10 ani. In ultimii ani se cuplasera cu Timberland pentru a reduce costurile implicate de chiria spatiilor comerciale, astazi a ramas doar Timberland, pentru cita vreme vom vedea. Sunt sigur ca plecarea asta, la fel ca si plecarea Nokia de la Cluj sunt semnele revenirii economice promise si de Boc si de Basel pentru 2011.

Reclame
Categorii:Diverse Etichete:
  1. noiembrie 18, 2011 la 2:10 pm

    Nu pot spune ca le duc lipsa celor de la Nautica… eu nu am cumparat niciodata de la ei (poate pentru ca nu fac parte din clasa sociala pe care o aveau ei drept tinta)…

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: