Prima pagină > Diverse > Primul scuipat

Primul scuipat

Acesta se vrea un post introductiv. Amin de foarte multa vreme un blog. Sunt mereu multe lucruri mai importante de facut. Sunt sigur ca nu sunt singurul in aceasta situatie. Prea multe mizerii totusi in jurul meu. Prea multi oameni rataciti. Prea multe frustrari adunate in mine vizavi de viata in tara noastra. Nu stiu cit mai stau aici, dar un lucru e sigur cit stau, nu mai tac. Acum citiva ani aveam o vorba ca in Romania, o „iei in freza” cel putin o data pe zi. N-am facut nimic vizavi de asta, nici nu prea aveam ce sa fac… La un moment dat o sa plec, dar pina atunci, nu mai inchid ochii si nu mai trec cu vederea nimic.

Se intimpla sa imi placa merele Granny Smith. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu termenul, sunt acele mere verzi si acre, in general sunt aduse din Franta si sunt al naibii de scumpe. Dupa cum se vede in eticheta, magazinul Primavara de linga Hanul Drumetului le vinde cu 6 lei/kg, la Billa-ul din apropiere se gasesc cu 5,99… la Cora sau Mega Image costa si 6,99. Pretul exact e mai putin important, ceea ce este important este ca sunt mai scumpe cu vreo citiva lei decit cele clasice. Ei bine, in acest magazin Primavara, sunt amestecate mere obisnuite printre cele GS. Nu exista sef de raion fructe si legume, nu exista telefon pentru protectia consumatorului si nu exista nimeni la care sa te rastesti.

Pe de alta parte, nu exista motiv sa te rastesti, pentru ca scandalul nu rezolva nimic. Le produci un disconfort temporar, te alegi cu injuraturi in cont, iar ei oricum nu invata nimic. Asa ca m-am decis asupra unui alt curs de actiune. Eu unul, penalizez acest magazin de cumparaturile mele pentru o luna. Va indemn sa faceti la fel.

Reclame
Categorii:Diverse Etichete:
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: